Kakaové maslo prírodné, 100g, čokoládovňa Troubelice
Kakaové maslo má veľmi jemnú čokoládovú vôňu a je skvelým pomocníkom nielen pri varení a pečení, ale aj pri starostlivosti o pokožku.
Your cart is empty
Kakaová hmota vyrobená z prvotriednych ekvádorských kakaových bôbov slúži ako základná surovina na výrobu kvalitných čokolád.
Kakaová hmota sa vyrába mletím nepražených kakaových bôbov v špeciálnych mlynoch a obsahuje približne 50-55% kakaového masla. Je základnou ingredienciou pri výrobe čokolády, no možno ju použiť aj na varenie, pečenie či priamu konzumáciu. Ide o surový produkt, preto pri jeho výrobe teplota nepresahuje 42°C .
Zloženie : 100% surová kakaová hmota
Hmotnosť : 200 g
Nutričné hodnoty:
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 856kcal / 2410kj
tuky: 52,41g , z toho nasýt. kyselina mäsová 31,11g
sacharidy: 1,3g , z toho cukry 0,40g
vláknina: 26,4g , bielkoviny: 14,16g
soľ: 0,064 g
Kakaové maslo má veľmi jemnú čokoládovú vôňu a je skvelým pomocníkom nielen pri varení a pečení, ale aj pri starostlivosti o pokožku.
Lahodný kakaový nápoj sladený panelom organickej trstinovej šťavy bohatej na minerály.
Kakaový prášok z nepražených ekvádorských kakaových bôbov v RAW kvalite so zníženým obsahom tuku.
Pripravte si horúcu čokoládu do hrnčeka v pohodlí domova. Čokoláda je nastrúhaná na hoblinky, stačí ju rozpustiť a vychutnať si výnimočný zážitok z lahodnej kvalitnej čokolády bez prísad.
Kakaová hmota je základnou surovinou na výrobu kvalitnej čokolády, táto je vyrobená z výnimočných ekvádorských kakaových bôbov.
Horká 83% čokoláda, tmavá čokoláda s kyslastým podtónom kakaových bôbov, sladená panelom trstinovej šťavy.
Tmavá 75% čokoláda, príjemne horká s jemnou chuťou, sladená panelom trstinovej šťavy.
Jemná horká 75% čokoláda s levanduľovými kvetmi, v ktorej nenájdete lepok.
Kakaová hmota vyrobená z prvotriednych ekvádorských kakaových bôbov slúži ako základná surovina na výrobu kvalitných čokolád.