Kakaový nápoj v prášku, 500g, čokoládovňa...
Lahodný kakaový nápoj sladený panelom organickej trstinovej šťavy bohatej na minerály.
Lahodný kakaový nápoj sladený panelom organickej trstinovej šťavy bohatej na minerály.
Your cart is empty
Rodinná výrobňa čokolády sa nachádza v Troubelice na Morave. Myšlienka o výrobe čokolády sa zrodila v roku 2002, s nápadom prišiel František Bačík st. V Troubelice sa rozhodli skúsiť vyrobiť čokoládu z kvalitných surovín bez použitia iných rastlinných olejov ako je kakaové maslo, bez prídavných látok, bieleho cukru a lecitínu. Prvý dovoz kakaových produktov uskutočnili v roku 2010 a prvé tabuľka troubelické čokolády uzrela svet v roku 2013. Čokoláda je 100% česká výroba od návrhu a výroby obalu, výroby čokolády a balení. Čokoláda z Troubelice je ručne vyrobená a každá je svojím spôsobom originál. K výrobe používajú kakaové bôby, kakaovú hmotu, kakaové maslo a panelu - stuhnutú šťavou z cukrovej trstiny, ktorá je zdravú variantom sladenie. Všetky použité kakaové produkty a panela pochádza z Ekvádoru, rovníkovej krajiny Južnej Ameriky. Ekvádorské kakaové bôby patrí k najkvalitnejším a najznámejším na svete pre svoje výnimočné arómu a chuť.
Viac informácií o produktoch v tejto časti.Lahodný kakaový nápoj sladený panelom organickej trstinovej šťavy bohatej na minerály.
Lahodný kakaový nápoj sladený panelom organickej trstinovej šťavy bohatej na minerály.
Kvalitnú horúcu čokoládu si môžete pripraviť aj doma. Stačí rozpustiť vo vode a vychutnať si lahodnú chuť!
Kvalitnú horúcu čokoládu si môžete pripraviť aj doma. Stačí rozpustiť vo vode a vychutnať si lahodnú chuť!
Tmavá 75% čokoláda, príjemne horká s jemnou chuťou, sladená panelom trstinovej šťavy.
Tmavá 75% čokoláda, príjemne horká s jemnou chuťou, sladená panelom trstinovej šťavy.
Kvalitnýkakaový prášok RAW vyrobený z výnimočných ekvádorských kakaových bôbov.
Kvalitnýkakaový prášok RAW vyrobený z výnimočných ekvádorských kakaových bôbov.
Horká 83% čokoláda, tmavá čokoláda s kyslastým podtónom kakaových bôbov, sladená panelom trstinovej šťavy.
Horká 83% čokoláda, tmavá čokoláda s kyslastým podtónom kakaových bôbov, sladená panelom trstinovej šťavy.
Kakaové maslo má veľmi jemnú čokoládovú vôňu a je skvelým pomocníkom nielen pri varení a pečení, ale aj pri starostlivosti o pokožku.
Kakaové maslo má veľmi jemnú čokoládovú vôňu a je skvelým pomocníkom nielen pri varení a pečení, ale aj pri starostlivosti o pokožku.
Kakaová hmota je základnou surovinou na výrobu kvalitnej čokolády, táto je vyrobená z výnimočných ekvádorských kakaových bôbov.
Kakaová hmota je základnou surovinou na výrobu kvalitnej čokolády, táto je vyrobená z výnimočných ekvádorských kakaových bôbov.
Jemná horká 75 % čokoláda s kvietkami levandule, kde nenájdete lepok.
Jemná horká 75 % čokoláda s kvietkami levandule, kde nenájdete lepok.
Kakaová hmota vyrobená z prvotriednych ekvádorských kakaových bôbov slúži ako základná surovina na výrobu kvalitných čokolád.
Kakaová hmota vyrobená z prvotriednych ekvádorských kakaových bôbov slúži ako základná surovina na výrobu kvalitných čokolád.
Rodinná čokoládovňa Troubelice sa nachádza v Troubeliciach na Morave. Myšlienka výroby čokolády sa zrodila v roku 2002, s nápadom prišiel František Bačík st. V Troubeliciach sa rozhodli, že sa pokúsia vyrábať čokoládu z kvalitných surovín bez použitia rastlinných olejov okrem kakaového masla, bez prídavných látok, bieleho cukru a lecitínu.
Prvý dovoz kakaových výrobkov sa uskutočnil v roku 2010 a prvá tabuľka troubelickej čokolády uzrela svetlo sveta v roku 2013.Táto čokoládovňa je známa svojou kvalitnou výrobou, tradičnými výrobnými metódami a udržateľným prístupom. Výrobky sú balené do obalov navrhnutých a vyrobených v Českej republike, čo podčiarkuje záväzok čokoládovne k 100 % českej výrobe.
Výroba čokolády sa začína na plantáži v Ekvádore, kde rodina vyberá najlepšie kakaové bôby. Tieto bôby sa zozbierajú, fermentujú a sušia na mieste, potom sa zabalia do jutových vriec a odvezú do Českej republiky. Po príchode do Troubelic sa kakaové bôby ručne vyberú a skontrolujú. Potom sa lúpajú a melú na kakaovú hmotu. Na výrobu čokolády sa používa len kakaové maslo a panela, čo je stuhnutá šťava z cukrovej trstiny. Tento inovatívny spôsob sladenia čokolády s panelou bol vyvinutý v čokoládovni v Troubeliciach.
Čokoládovňa Troubelice ponúka širokú škálu čokoládových výrobkov vrátane horkej, mliečnej a bielej čokolády. Každý výrobok sa vyrába s dôrazom na kvalitu a tradičné výrobné postupy. Okrem čokoládových tyčiniek spoločnosť vyrába aj pralinky, kakaové maslo a ďalšie výrobky z kakaa.
Každou tabuľkou čokolády od spoločnosti Troubelic si môžete vychutnať kúsok Ekvádoru v kombinácii s poctivou prácou malej českej firmy.