
Your cart is empty
-
Káva
- Mlynčeky
-
Alternatívne prípravy
-
Kávovary
-
Príslušenstvo
- Čokoláda
- Čaje
- ZĽAVNENÉ
- Pre firmy
-
O nákupe
- Doprava a platba
- Predajňa kávy Praha - Vinohrady
- Výdajné miesto Praha - Karlín
- Reklamácia, poškodený tovar, vrátenie
- Návody k produktom
- Vianočné prevádzku, čítajte!
- Reklamačný poriadok
- Ochrana osobných údajov
- Všeobecné obchodné podmienky
- Podmienky používania e-shopu
- Spätný odber elektrozariadení / batérií
- Cupping / ochutnávka kávy na GourmetKava.cz
- Všetky značky
-
O káve
-
Články o káve
- Naša káva, prečo od nás?
- Svetlé a tmavé praženie kávy
- Porovnanie káva Arabica vs. káva Robusta
- Káva Trung Nguyen, skvelá vietnamská káva
- Zelená káva - účinky nepraženej kávy
- História kávy
- Druhy kávovníkov a produkcia kávy
- Fair trade káva
- BIO káva, organická káva
- Ako a kde sa káva pestuje?
- Výroba rozpustnej kávy
- Civet káva
- Kyslosť kávy, čo ju spôsobuje
- 17 zaujímavostí o káve ktoré nepoznáte
- Džezva a Turecká káva
- Bezkofeínová káva, výroba a účinky
- Spôsoby praženie kávy
- Ako skladovať kávu a najčastejšie chyby
- Káva ako hnojivo, logr na hnojenie a kompost
- 3 najdrahšie kávy na svete
- Najsilnejšia káva na svete
- Káva s reishi
- Káva piccolo alebo kofeín yetti
- Maľovanie s kávou
-
Príprava kávy
- Príprava kávy vo french presse
- Príprava kávy Cold brew (studená káva)
- Príprava kávy v moka kanvici
- Príprava kávy v džezve
- Príprava kávy vo Vacuum pot
- Príprava filtrovanej kávy
- Espresso - kompletný manuál
- Príprava kávy v Aeropressu
- Príprava zelenej kávy s pražením
- Príprava vietnamskej kávy
- Ako naplniť plniteľné kapsule kávou
- Nápoje z espressa
- Príprava kávy v Chemexu
- Ľadová káva na 6 spôsobov
- Ako odvápniť kávovar
- Príchute do kávy
- 7 najčastejších chýb pri príprave kávy
- Urnex Cafiza - návod na čistenie kávovaru
- Príprava kávy flat white
- Príprava kávy frappé
- Príprava kávy batch brew
- Príprava kávy espresso tonic
- Príprava kávy cappuccino
- Príprava kávy caffe latte
- Príprava kávy latte macchiato
- Príprava espressa macchiato
- Príprava kávy ristretto
- Príprava kávy espresso doppio
- Príprava kávy americano
- Príprava kávy lungo
- Príprava domáceho cuppingu - ochutnávka kávy
- Ako mlieť kávu bez mlynčeka
-
Ako si vybrať
-
Káva a zdravie
-
Príprava čajov
-
Čaj a zdravie
-
Články o čaji
-
Čierny čaj Jin Hou / Zlatá opica 50g Specialty Tea
Jin Hou , tiež známy ako „ Zlatá opica “, je výnimočný čierny čaj z oblasti Songxi v provincii Fujian v Číne. Chuť: medová, hrozienka, kvetinová, jemná, bez horkosti
Hodnotenie na Heureke 98%
Doprava zdarma nad 79€
Všetko skladom
Káva pražená každý týždeň
Jin Hou , tiež známy ako „ Zlatá opica “, je výnimočný čierny čaj z oblasti Songxi v provincii Fujian v Číne. Tento čaj sa vyznačuje jedinečným vzhľadom, kde sú jemné zlaté lístky skrútené do tvaru pripomínajúceho srsť opice . Čaj má plnú a bohatú chuť s jemnými sladkými tónmi, ktoré sa harmonicky prelínajú s ľahkými tónmi ovocia a kakaa. Vďaka vysokej kvalite a starostlivému ručnému zberu je tento čaj ideálnou voľbou pre milovníkov čaju, ktorí oceňujú autentické čínske čaje s charakterom a hĺbkou.
Pôvod: Songxi, Fujian, Čína
Spôsob spracovania: sypaný pravý čierny čaj
Chuť: medová, hrozienka, kvetinová, jemná, bez horkosti
Úroda: 2024
Klasická príprava v kanvici (500 ml):
- Množstvo čaju: 8 gramov
- Teplota vody: 95 °C
- Prvá infúzia: Lúhujte 150 sekúnd.
- Druhá a ďalšie infúzie: Druhú infúziu lúhujte 210 sekúnd a tretiu 270 sekúnd.
Príprava v Gaiwane (100 ml):
- Množstvo čaju: 4 gramy
- Teplota vody: 95 °C
- Prvá infúzia: Lúhujte 30 sekúnd.
- Ďalšie infúzie: Ďalšie infúzie podávajte postupne 30, 45, 60 a 90 sekúnd.
Príslušenstvo
Gaiwan Kaffia porcelán 120ml
SkladomElegantný a funkčný dizajn tejto nádoby vám umožní zažiť autentický spôsob prípravy a pitia čaju, ktorý je v Číne cenený po stáročia.
Čajová kanvica Kaffia 240ml sklo
SkladomIdeálna voľba pre milovníkov kvalitného čaju a kávy. Ideálne pre malé porcie, ale s množstvom chuti - dodá šmrnc každej šálke!
Recenzie (0)

Jin Hou , tiež známy ako „ Zlatá opica “, je výnimočný čierny čaj z oblasti Songxi v provincii Fujian v Číne. Chuť: medová, hrozienka, kvetinová, jemná, bez horkosti