Your cart is empty
-
Káva
- Mlynčeky
-
Alternatívne prípravy
-
Kávovary
-
Príslušenstvo
- Čokoláda
- Čaje
- ZĽAVNENÉ
- Pre firmy
-
O nákupe
- Doprava a platba
- Predajňa kávy Praha - Vinohrady
- Výdajné miesto Praha - Karlín
- Reklamácia, poškodený tovar, vrátenie
- Návody k produktom
- Vianočné prevádzku, čítajte!
- Reklamačný poriadok
- Ochrana osobných údajov
- Všeobecné obchodné podmienky
- Podmienky používania e-shopu
- Spätný odber elektrozariadení / batérií
- Cupping / ochutnávka kávy na GourmetKava.cz
- Všetky značky
-
O káve
-
Články o káve
- Naša káva, prečo od nás?
- Svetlé a tmavé praženie kávy
- Porovnanie káva Arabica vs. káva Robusta
- Káva Trung Nguyen, skvelá vietnamská káva
- Zelená káva - účinky nepraženej kávy
- História kávy
- Druhy kávovníkov a produkcia kávy
- Fair trade káva
- BIO káva, organická káva
- Ako a kde sa káva pestuje?
- Výroba rozpustnej kávy
- Civet káva
- Kyslosť kávy, čo ju spôsobuje
- 17 zaujímavostí o káve ktoré nepoznáte
- Džezva a Turecká káva
- Bezkofeínová káva, výroba a účinky
- Spôsoby praženie kávy
- Ako skladovať kávu a najčastejšie chyby
- Káva ako hnojivo, logr na hnojenie a kompost
- 3 najdrahšie kávy na svete
- Najsilnejšia káva na svete
- Káva s reishi
- Káva piccolo alebo kofeín yetti
- Maľovanie s kávou
-
Príprava kávy
- Príprava kávy vo french presse
- Príprava kávy Cold brew (studená káva)
- Príprava kávy v moka kanvici
- Príprava kávy v džezve
- Príprava kávy vo Vacuum pot
- Príprava filtrovanej kávy
- Espresso - kompletný manuál
- Príprava kávy v Aeropressu
- Príprava zelenej kávy s pražením
- Príprava vietnamskej kávy
- Ako naplniť plniteľné kapsule kávou
- Nápoje z espressa
- Príprava kávy v Chemexu
- Ľadová káva na 6 spôsobov
- Ako odvápniť kávovar
- Príchute do kávy
- 7 najčastejších chýb pri príprave kávy
- Urnex Cafiza - návod na čistenie kávovaru
- Príprava kávy flat white
- Príprava kávy frappé
- Príprava kávy batch brew
- Príprava kávy espresso tonic
- Príprava kávy cappuccino
- Príprava kávy caffe latte
- Príprava kávy latte macchiato
- Príprava espressa macchiato
- Príprava kávy ristretto
- Príprava kávy espresso doppio
- Príprava kávy americano
- Príprava kávy lungo
- Príprava domáceho cuppingu - ochutnávka kávy
- Ako mlieť kávu bez mlynčeka
- Ako si vybrať
- Káva a zdravie
- Príprava čajov
- Čaj a zdravie
- Články o čaji
-
Články o káve
Plniteľné kapsule
Otvárač na kapsule PodCut™
Otvárač na kapsule PodCut™ z originálneho radu kávovarov Nespresso ® uľahčuje recykláciu kávových kapsúl, čím prispievate k ochrane životného prostredia.
Hodnotenie na Heureke 98%
Doprava zdarma nad 79€
Všetko skladom
Káva pražená každý týždeň
Otvárač na kapsule PodCut™ ® je recyklačný nástroj pre kávové kapsule Nespresso ® , ktorý by nemal chýbať v žiadnom kávovom kútiku s kapsulovým kávovarom. Tento inovatívny nástroj je ideálny pre milovníkov kávy, ktorí sa zároveň zaujímajú o ekológiu . Umožňuje jednoduchú recykláciu hliníkových kapsúl a ich obsahu. Správnou recykláciou kapsúl prispievate k ochrane životného prostredia , zároveň môžete znovu využiť kávovú usadeninu, ako hnojivo do kvetín, alebo priamo na kompost, a eliminovať výskyt nepríjemných mušiek, ktoré sa často objavujú okolo košov s použitými kapsulami.
Tento produkt bol navrhnutý v Belgicku a vyrobený na Taiwane.
Použitie je veľmi jednoduché a má iba 4 kroky. 1) Nasaďte otvárač na plochú stranu použitej kapsule. 2) Zatočte niekoľkokrát vo a po smere hodinových ručičiek. 3) Odoberte otvárač z kapsule. 4) Lyžičkou vyčistite kapsulu od použitej kávy. Hotovo :)
Otvárač je jednoduchý na údržbu. Stačí opláchnuť a nechať uschnú. Navyše nezaberie takmer žiadne miesto. Čepele sa časom neotupia.
Kompatibilita : s originálnym radom kapsúl Nespresso ® Original. ( NIE JE KOMPATIBILNÉ s radom Vertuo Nespresso ® a kapsulami iných značiek )
Rozmer : 5,5 x 10,2 cm
Materiál : plast
Farba : Mix
Nepoužívajte na horúce kapsule.