
Your cart is empty
-
Káva
- Mlynčeky
-
Alternatívne prípravy
-
Kávovary
-
Príslušenstvo
- Čokoláda
- Čaje
- ZĽAVNENÉ
- Pre firmy
-
O nákupe
- Doprava a platba
- Predajňa kávy Praha - Vinohrady
- Výdajné miesto Praha - Karlín
- Reklamácia, poškodený tovar, vrátenie
- Návody k produktom
- Vianočné prevádzku, čítajte!
- Reklamačný poriadok
- Ochrana osobných údajov
- Všeobecné obchodné podmienky
- Podmienky používania e-shopu
- Spätný odber elektrozariadení / batérií
- Cupping / ochutnávka kávy na GourmetKava.cz
- Všetky značky
-
O káve
-
Články o káve
- Naša káva, prečo od nás?
- Svetlé a tmavé praženie kávy
- Porovnanie káva Arabica vs. káva Robusta
- Káva Trung Nguyen, skvelá vietnamská káva
- Zelená káva - účinky nepraženej kávy
- História kávy
- Druhy kávovníkov a produkcia kávy
- Fair trade káva
- BIO káva, organická káva
- Ako a kde sa káva pestuje?
- Výroba rozpustnej kávy
- Civet káva
- Kyslosť kávy, čo ju spôsobuje
- 17 zaujímavostí o káve ktoré nepoznáte
- Džezva a Turecká káva
- Bezkofeínová káva, výroba a účinky
- Spôsoby praženie kávy
- Ako skladovať kávu a najčastejšie chyby
- Káva ako hnojivo, logr na hnojenie a kompost
- 3 najdrahšie kávy na svete
- Najsilnejšia káva na svete
- Káva s reishi
- Káva piccolo alebo kofeín yetti
- Maľovanie s kávou
-
Príprava kávy
- Príprava kávy vo french presse
- Príprava kávy Cold brew (studená káva)
- Príprava kávy v moka kanvici
- Príprava kávy v džezve
- Príprava kávy vo Vacuum pot
- Príprava filtrovanej kávy
- Espresso - kompletný manuál
- Príprava kávy v Aeropressu
- Príprava zelenej kávy s pražením
- Príprava vietnamskej kávy
- Ako naplniť plniteľné kapsule kávou
- Nápoje z espressa
- Príprava kávy v Chemexu
- Ľadová káva na 6 spôsobov
- Ako odvápniť kávovar
- Príchute do kávy
- 7 najčastejších chýb pri príprave kávy
- Urnex Cafiza - návod na čistenie kávovaru
- Príprava kávy flat white
- Príprava kávy frappé
- Príprava kávy batch brew
- Príprava kávy espresso tonic
- Príprava kávy cappuccino
- Príprava kávy caffe latte
- Príprava kávy latte macchiato
- Príprava espressa macchiato
- Príprava kávy ristretto
- Príprava kávy espresso doppio
- Príprava kávy americano
- Príprava kávy lungo
- Príprava domáceho cuppingu - ochutnávka kávy
- Ako mlieť kávu bez mlynčeka
-
Ako si vybrať
-
Káva a zdravie
-
Príprava čajov
-
Čaj a zdravie
-
Články o čaji
-
Čokoládová zmes Šalamúnových ostrovov 70%
Horká čokoláda vyrobená z vybraných kakaových bôbov z ďalekých Šalamúnových ostrovov. Nájdete v nej tóny olív, medu a tabaku.
Hodnotenie na Heureke 98%
Doprava zdarma nad 79€
Všetko skladom
Káva pražená každý týždeň
Veľmi odlišná čokoláda!
Táto čokoláda získala v roku 2019 bronzovú medailu na prestížnej súťaži Academy of Chocolate Awards v Londýne. V tom istom roku získala striebornú medailu na prestížnej súťaži International Chocolate Awards v Kodani.
V súťaži Great Taste Awards 2020 získala táto čokoláda 2 hviezdičky.
Zloženie: kakaové bôby, trstinový cukor, kakaové maslo
Obsah kakaovej sušiny najmenej 70%
Hmotnosť: 50g
Výživové hodnoty:
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2398 kj / 575 kcal
Tuk: 43 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 26 g
Sacharidy: 35 g, z toho cukry: 35 g
Bielkoviny: 8,3 g, Soľ: 0 g
Recenzie (0)

Horká čokoláda vyrobená z vybraných kakaových bôbov z ďalekých Šalamúnových ostrovov. Nájdete v nej tóny olív, medu a tabaku.