Kaffia Milk Whisk
Kompaktný ručný šľahač na mlieko.
Kompaktný ručný šľahač na mlieko.
Your cart is empty
Čo môže byť príjemnejšie ako šálka horúcej čokolády po dlhom a náročnom dni? Lahodná zmes na prípravu horúceho nápoja.
V 1dcl mlieka rozmiešajte 4 čajové lyžičky zmesi. Za stáleho miešania metličkou priveďte do varu a miešajte, kým sa kúsky čokolády úplne nerozpustia a nápoj nezhustne. Môžete ju osladiť, ozdobiť šľahačkou, mliečnou penou alebo ochutiť korením (chilli, škorica).
Zloženie:
Horká čokoláda (kakaové bôby 63 %, trstinový cukor), kakaový prášok (7 %).
Môže obsahovať stopy orechov a mlieka.
Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C.
VÝŽIVOVÁ HODNOTA:
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:515 kCal/ 2153kJ,
30 g tuku, z toho 18 g nasýtených mastných kyselín,
56 g, z toho cukry: 34 g,
bielkoviny: 10 g,
soľ: 0,03 g
sú v nej chrumkavé kúsky, takže sme ju zjedli ako "posyp" na šľahačku, zmrzlinu.... úúúúžasné!
Kompaktný ručný šľahač na mlieko.
Kompaktný ručný šľahač na mlieko.
Pražené kakaové bôby - zaujímavá pochúťka. Ochutnajte, z čoho je čokoláda vyrobená.
Pražené kakaové bôby - zaujímavá pochúťka. Ochutnajte, z čoho je čokoláda vyrobená.
Stovka je to najčistejšie, čo sa dá vo svete čokolády vytvoriť. Chuť závisí len od kvality čokoládových bôbov a zručnosti čokolatiéra.
Stovka je to najčistejšie, čo sa dá vo svete čokolády vytvoriť. Chuť závisí len od kvality čokoládových bôbov a zručnosti čokolatiéra.
Pražené kakaové bôby pestované na Madagaskare. Zrnká sú obalené v tmavej 67% čokoláde.
Pražené kakaové bôby pestované na Madagaskare. Zrnká sú obalené v tmavej 67% čokoláde.