Your cart is empty
-
Káva
- Mlynčeky
-
Alternatívne prípravy
-
Kávovary
-
Príslušenstvo
- Čokoláda
- Čaje
- ZĽAVNENÉ
- Pre firmy
-
O nákupe
- Doprava a platba
- Predajňa kávy Praha - Vinohrady
- Výdajné miesto Praha - Karlín
- Reklamácia, poškodený tovar, vrátenie
- Návody k produktom
- Vianočné prevádzku, čítajte!
- Reklamačný poriadok
- Ochrana osobných údajov
- Všeobecné obchodné podmienky
- Podmienky používania e-shopu
- Spätný odber elektrozariadení / batérií
- Cupping / ochutnávka kávy na GourmetKava.cz
- Všetky značky
-
O káve
-
Články o káve
- Naša káva, prečo od nás?
- Svetlé a tmavé praženie kávy
- Porovnanie káva Arabica vs. káva Robusta
- Káva Trung Nguyen, skvelá vietnamská káva
- Zelená káva - účinky nepraženej kávy
- História kávy
- Druhy kávovníkov a produkcia kávy
- Fair trade káva
- BIO káva, organická káva
- Ako a kde sa káva pestuje?
- Výroba rozpustnej kávy
- Civet káva
- Kyslosť kávy, čo ju spôsobuje
- 17 zaujímavostí o káve ktoré nepoznáte
- Džezva a Turecká káva
- Bezkofeínová káva, výroba a účinky
- Spôsoby praženie kávy
- Ako skladovať kávu a najčastejšie chyby
- Káva ako hnojivo, logr na hnojenie a kompost
- 3 najdrahšie kávy na svete
- Najsilnejšia káva na svete
- Káva s reishi
- Káva piccolo alebo kofeín yetti
- Maľovanie s kávou
-
Príprava kávy
- Príprava kávy vo french presse
- Príprava kávy Cold brew (studená káva)
- Príprava kávy v moka kanvici
- Príprava kávy v džezve
- Príprava kávy vo Vacuum pot
- Príprava filtrovanej kávy
- Espresso - kompletný manuál
- Príprava kávy v Aeropressu
- Príprava zelenej kávy s pražením
- Príprava vietnamskej kávy
- Ako naplniť plniteľné kapsule kávou
- Nápoje z espressa
- Príprava kávy v Chemexu
- Ľadová káva na 6 spôsobov
- Ako odvápniť kávovar
- Príchute do kávy
- 7 najčastejších chýb pri príprave kávy
- Urnex Cafiza - návod na čistenie kávovaru
- Príprava kávy flat white
- Príprava kávy frappé
- Príprava kávy batch brew
- Príprava kávy espresso tonic
- Príprava kávy cappuccino
- Príprava kávy caffe latte
- Príprava kávy latte macchiato
- Príprava espressa macchiato
- Príprava kávy ristretto
- Príprava kávy espresso doppio
- Príprava kávy americano
- Príprava kávy lungo
- Príprava domáceho cuppingu - ochutnávka kávy
- Ako mlieť kávu bez mlynčeka
- Ako si vybrať
- Káva a zdravie
- Príprava čajov
- Čaj a zdravie
- Články o čaji
-
Články o káve
Filtrovaná káva (drip)
Kávovar na studenú kávu Hario Mizudashi 600 ml
Kávovar Hario Mizudashi na prípravu ľadovej kávy extrakciou za studena. Objem 600 ml.
Hodnotenie na Heureke 98%
Doprava zdarma nad 79€
Všetko skladom
Káva pražená každý týždeň
Napadlo vás niekedy, že voda, ktorou zalievate kávu, vôbec nemusí byť horúca? Skúste kávu zaliať studenou vodou a nechať ju niekoľko hodín odstáť. Výsledok naozaj stojí za to!
V tomto prípade sa rýchla extrakcia v horúcej vode nahradí pomalou extrakciou v studenej vode. Vďaka nízkej teplote vody preniká do výsledného nápoja viac chutí, ktoré sa v káve pripravenej klasickým spôsobom nemajú šancu prejaviť. Výsledný nápoj bude plný. Extrakcia studenou vodou zabezpečuje, že do kávy preniká menej kyselín a je sladšia.
Kávovar Hario Mizudashi je dokonalým nástrojom na prípravu takzvaného cold brew. Príprava je viac ako jednoduchá. Stačí nasypať stredne hrubo zomletú kávu (50 g) do filtra a zaliať ju studenou vodou. Potom stroj vložte do chladničky na približne 8 hodín. Výsledok sa vám bude naozaj páčiť.
Po použití stačí filter opláchnuť pod tečúcou vodou. Kávovar obsahuje integrovaný filter, takže nemusíte kupovať ďalšie filtre.
Do kávy môžete pridať kocky ľadu a podávať ľadovú kávu pripravenú netradičným spôsobom, ktorý každého ohromí :-)
Objem: 600 ml (5 šálok)
Materiál: žiaruvzdorné sklo, plast