Your cart is empty
-
Káva
- Mlynčeky
-
Alternatívne prípravy
-
Kávovary
-
Príslušenstvo
- Čokoláda
- Čaje
- ZĽAVNENÉ
- Pre firmy
-
O nákupe
- Doprava a platba
- Predajňa kávy Praha - Vinohrady
- Výdajné miesto Praha - Karlín
- Reklamácia, poškodený tovar, vrátenie
- Návody k produktom
- Vianočné prevádzku, čítajte!
- Reklamačný poriadok
- Ochrana osobných údajov
- Všeobecné obchodné podmienky
- Podmienky používania e-shopu
- Spätný odber elektrozariadení / batérií
- Cupping / ochutnávka kávy na GourmetKava.cz
- Všetky značky
-
O káve
-
Články o káve
- Naša káva, prečo od nás?
- Svetlé a tmavé praženie kávy
- Porovnanie káva Arabica vs. káva Robusta
- Káva Trung Nguyen, skvelá vietnamská káva
- Zelená káva - účinky nepraženej kávy
- História kávy
- Druhy kávovníkov a produkcia kávy
- Fair trade káva
- BIO káva, organická káva
- Ako a kde sa káva pestuje?
- Výroba rozpustnej kávy
- Civet káva
- Kyslosť kávy, čo ju spôsobuje
- 17 zaujímavostí o káve ktoré nepoznáte
- Džezva a Turecká káva
- Bezkofeínová káva, výroba a účinky
- Spôsoby praženie kávy
- Ako skladovať kávu a najčastejšie chyby
- Káva ako hnojivo, logr na hnojenie a kompost
- 3 najdrahšie kávy na svete
- Najsilnejšia káva na svete
- Káva s reishi
- Káva piccolo alebo kofeín yetti
- Maľovanie s kávou
-
Príprava kávy
- Príprava kávy vo french presse
- Príprava kávy Cold brew (studená káva)
- Príprava kávy v moka kanvici
- Príprava kávy v džezve
- Príprava kávy vo Vacuum pot
- Príprava filtrovanej kávy
- Espresso - kompletný manuál
- Príprava kávy v Aeropressu
- Príprava zelenej kávy s pražením
- Príprava vietnamskej kávy
- Ako naplniť plniteľné kapsule kávou
- Nápoje z espressa
- Príprava kávy v Chemexu
- Ľadová káva na 6 spôsobov
- Ako odvápniť kávovar
- Príchute do kávy
- 7 najčastejších chýb pri príprave kávy
- Urnex Cafiza - návod na čistenie kávovaru
- Príprava kávy flat white
- Príprava kávy frappé
- Príprava kávy batch brew
- Príprava kávy espresso tonic
- Príprava kávy cappuccino
- Príprava kávy caffe latte
- Príprava kávy latte macchiato
- Príprava espressa macchiato
- Príprava kávy ristretto
- Príprava kávy espresso doppio
- Príprava kávy americano
- Príprava kávy lungo
- Príprava domáceho cuppingu - ochutnávka kávy
- Ako mlieť kávu bez mlynčeka
- Ako si vybrať
- Káva a zdravie
- Príprava čajov
- Čaj a zdravie
- Články o čaji
-
Články o káve
Organická kurkuma Latte 100 g
Exkluzívna zmes na vytvorenie lahodného nápoja známeho ako Zlaté mlieko, ktorý nielen zahreje a povzbudí telo, ale aj pohladí dušu."
Hodnotenie na Heureke 98%
Doprava zdarma nad 79€
Všetko skladom
Káva pražená každý týždeň
Zmes vhodná na prípravu tzv. zlatého mlieka. Ajurvédske opakovanie, ktoré má silné antioxidačné účinky a protizápalové vlastnosti a zároveň zahreje a prevonia miestnosť.
Skvelá kombinácia zázvoru a kurkumy, ktoré majú mierne horkú a štipľavú chuť, povzbudí a cejlónska škorica, muškátový oriešok, kardamón a štipka korenia dodajú vôňu a korenisté tóny.
Príprava je jednoduchá. Rozmiešajte jednu čajovú lyžičku zmesi v 250 ml horúceho mlieka alebo rastlinného nápoja, nechajte niekoľko minút povariť. Potom preceďte do hrnčeka. Možno ochutiť lyžičkou medu alebo iného sladidla. Pre zvýšenie výživovej hodnoty možno pridať čajovú lyžičku kokosového oleja alebo ghí.
Hmotnosť: 100 g
Krajina pôvodu: primárna zložka: India, vyrobené a balené v Českej republike
Zloženie: kurkuma 51 %, cejlónska škorica 16 %, zázvor 16 %, muškátový oriešok, kardamón, čierne korenie.
Všetky zložky pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Upozornenie prealergikov.